Epson'dan ücretsiz içerikler.

Epson'dan ücretsiz içerikler.

Epson, kaliteli baskı ve kopya çözümleriyle bilinen bir marka. Eğer bir Epson yazıcıya sahipseniz Epson'un tamamen ücretsiz ve yazdırılabilir içeriğini de kullanabiliyorsunuz.

 

Peki bu içerikte neler var ve nasıl kullanılır? Öncelikle www.epson.eu/verticals/printable-templates sayfasına gitmeniz gerekiyor. Sayfa İngilizce olarak yayınlanıyor fakat tarayıcınızın çeviri uygulamasını kullanarak Türkçe'ye çevirebilirsiniz. Bu sayfanın solunda bir kategori menüsü göreceksiniz. Kağıt işleri, iş temaları, okula dönüş, cadılar bayramı, sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü partisi, takvim, ev aktiviteleri, anneler günü başlıklarını göreceksiniz. Bu başlıklara tıkladığınızda onlarca farklı yazdırılabilir ve tamamen ücretsiz içeriğe ulaşmış olacaksınız. 

 

Dosyalar pdf formatında ve baskıya hazır halde bulunuyor. Hemen çıktı alın ve başlayın. Kendi renginizi katmayı da unutmayın.

 

Peki bu içeriği kullanmak için bir Epson yazıcınız var mı? Eğer yoksa Kazançlı Ofis'te Epson yazıcılar ve kartuşları satılıyor. Bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

Üstelik Epson yazıcılar, Kazançlı Ofis'te 1 yıl ilave garanti ile satılıyor.

 

İyi eğlenceler.

Etiketler: epson, yazıcı, içerik, ücretsiz
Şubat 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR